Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Emma - 22 februari 2008 11:45

Skämt ut mig förstås. Under den hemskt sega dagen med produktionsteknik ringde en go vän och bjöd med mig på fest och lokalutgång. Så trevligt det var att hälsa på henne på bygget med vin, grogg och hotshot. Där var även värmlänskan, granngårdskvinnan och trinda Amanda som har en bulle i ugnen och inte smakade starkt.

Jag försökte vara artig till en början och alla var glada. Värmlänskan var hjälpsam och målade tuttar på grangårdskvinnan som för kvällen önskade sig större och hon blev riktigt nöjd med resultatet.

Värmlänskan och trinda Amanda ville inte med ut men vi andra skulle rastas på Butlers och blev där avsläppta av värdinnans synnerligen välartade man.

Där dracks det grogg i parti och minut medan jag träffade på några gamla vänner. En av dem var en gammal arbetskompis som hängde vid baren och skelade påtänkligt men efter jag väckt honom bjöd han på grogg(vilket jag nog skulle avböjt)

Vi blev strax utkörda då vi inte anlänt dit förrän halvett.

Värdinnans snälla man skulle köra hem mig och det var då det brakade loss.

Varenda j-a gång någon jag inte känner kör hem blir jag åksjuk så även denna gång.500 m från hemmet fick jag stiga ur bilen och storspotta. Jag minns inte säkert men jag tror att någon gick med ut och jag försökte ursäkta mig för jag har lite fel på balansnerven i innerörat.

De var ändå snälla och jag fick åka sista biten.


Dagen efter var inget kul jag plågades av yrsel och vilade middag för länge enligt gubben som på lördagskvällen bjöd in en grannpojk för att titta på den obrukbara kärringen som gick tidigt till sängs.

Presentation

Omröstning

Vem är du som läser min blogg?
 Bekant
 Bekant med hästintresse
 Annan hästmänniska
 Okänd kvinna
 Okänd man
 Jag själv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards